Elu24 loosis! Ilmus Jüri Pootsmanni esimene lühialbum koos fänniraamatuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann ja bänd
Jüri Pootsmann ja bänd Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Täna ilmus «Eesti otsib superstaari» 2015 hooaja võita Jüri Pootsmanni esimene lühialbum koos fänniraamatuga, mis on täna õhtust saadaval vaid Apollo poodides üle Eesti. Pühapäeval, 29. novembril, toimub Kohvikus Sinilind plaadiesitluskontsert! Erikülaliseks Elina Born. Elu24 loosis kolmele inimesele lühialbumi, fänniraamatu ja piletid kahele kontserdile!

Jüri Pootsmann veetis suve ja varasügise rahulikus tempos stuudios, tutvudes ja salvestades tunnustatud muusikutega. Tulemus on nüüd kuulamiseks käes ja sellest protsessist saab rohkem lugeda fänniraamatust, mis ilmus koos lühialbumiga. Lühialbum sisaldab nelja uut lugu ning sai teoks koostöös Vaiko Epliku ja Sten Sheripoviga. Plaadilt leiab ka Spotify Eesti rekordi püstitanud superstaarisaate võidusingli «Torm». Uue muusikaga kaasnevast fänniraamatust saab lugeda lavatagusest elust, Jüri ambitsioonidest ning sellest, mis noort lauljat inspireerib. 28-leheküljelisest intervjuu vormis raamatust leiab seni avaldamata pildimaterjali ning sõna võtavad muusikud, sõbrad ja fännid. Raamatu toimetas Kirke Ert.

Et uus muusika uue bändiga vahetu kontakti läbi fännide ja huvilisteni jõuaks, toimub pühapäeval, 29. novembril kell 17:00 Kohvikus Sinilind plaadiesitluskontsert. Jüri astub esimest korda suurele lavale koos enda äsja kokku tulnud bändiga, mille liikmeteks Joonas Mattias Sarapuu - klahvpill, Siim Avango - basskitarr, Pent Järve - kitarr ja Hans Kurvits - trummid.

Foto: Meisi Volt

«Kohati uskumatu mõelda, et on ilmunud plaat, kus saab kuulata minu häält, ja laule, mis on kirjutatud selliste kõvade meeste poolt. Muidugi ka see, et ilmub pisike raamat, kus räägin lähemalt endast. Üpris isiklik asi tuleb ja mina olen super-rahul.  Eriti hea meel on selle üle, et mul on lõpuks oma bänd, kus mängivad väga head pillimehed. Ma usun, et esitluskontsert tuleb epic!» jagab Jüri 29. novembri õhtu ootust.

Kontserdi erikülaliseks on Jüriga sarnaselt superstaarisaatest lauljakarjääri alustanud ning Eesti Laulul publikut võlunud Elina Born.

Kontserdipiletid on tänasest müügil Piletilevis. Õpilastele kehtib soodustus. Kohvik Sinilind uksed avatakse kell 17:00. Kohapeal toimub piletimüük sularahas. Üritus on vanusepiiranguta.

Kuula Jüri Pootsmanni lühialbumilt juba ilmunud singlit «Aga Siis» SIIT.

Elu24 loosis kolmele inimesele välja lühialbumi, fänniraamatu ja piletid koos kaaslasega esitluskontserdile!

Palju õnne! Võitjad on:

Kristi Rahulaan

Kriseta Timmas

Siina Kartsepp

Lugude nimekiri lühialbumil:

Sadama Peab

Nooled

Aga Siis

Ainult 1kord

Torm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles