Video: Anu Saagim esineb Greyna: vein, viinamarjad ja süütus - võimas joovastav maitsekooslus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bravuuritar Anu Saagim esineb „Rahvas arvab“ sarjas Christian Greyna
Bravuuritar Anu Saagim esineb „Rahvas arvab“ sarjas Christian Greyna Foto: youtube.com

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim astub üles värskes «Rahvas arvab» videoklipis, kus loeb meelalt äsja eesti keeles ilmunud E. L. Jamesi raamatut «Grey». «Grey» troonib hetkel Eesti suurima raamatumüüja Rahva Raamatu nädala müügiedetabeli esimesel kohal.

«Vein, viinamarjad ja süütus - võimas joovastav maitsekooslus,» kirjeldab Anu Saagim, kes lugemiseks valis raamatust «Grey» üpriski intiimse lõigu. Lugemise teeb pikantseks asjaolu, et Saagim loeb mina-vormis mehe ehk raamatu peaosalise Christian Grey rolli.

Saagib märgib, et pidi korduvalt lugemise katki jätma ja rõdule värsket õhku minema hingama, sest ei suutnud raamatut kohe korraga haarata. «Ma pole mitte kunagi suitsetanud, aga seda raamatut lugedes tahtsin suitsu ette panna.»

«Juba suvel «Halle varjundeid» lugedes mõtlesin, et huvitav, mis liigub küll selle härra peas. Jumal tänatud, nüüd on see saanud raamatuks, pea 600 lehekülge,» lisab ta. «See on alles esimene osa ja neid tuleb veel - peab tulema! - sest ma tahan veel ja veel ja veel…»

Äsja eesti keeles ilmunud raamatus «Grey» toob E. L. James meieni Christiani enda sõnadega ta mõtted, meenutused ja unenäod. Lugeja näeb uuest värskest vaatepunktist armastuslugu, mis on paelunud miljoneid lugejaid üle kogu maailma.

Eesti suurima raamatumüüja Rahva Raamatu Rahvas arvab sarja eesmärk on tutvustada erinevaid raamatuid põnevate persoonide abil, tõmmates sedasi lugemisele tähelepanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles