Disco Tallinn tähistab laupäeval maailmakuulsa Kraak & Smaak´iga uhkelt DJ Tom Lilienthali 50. juubelit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraak & Smaak on Hollandist pärit kolme muusiku projekt
Kraak & Smaak on Hollandist pärit kolme muusiku projekt Foto: promo

Sel laupäeval, 21. novembril toimub teater NO99 kohvikus ja teise korruse uhkes fuajees taaskord populaarne pidudesari Disco Tallinn. Seekord suuremalt kui eales varem. Mitte ainult ei tähista sarja üks vedajatest, Eestis kaua aktiivselt tegutsenud Tom Lilienthal oma 50-ndat juubelit, vaid koostöös EMT, Elioni ja Spotify´ga lendab peaesinejatena kohale maailmakuulus Kraak & Smaak Soundsystem.

Kraak & Smaak on Hollandist pärit kolme muusiku projekt ning nende esimene singel üllitati plaadifirma Jalapeno poolt juba aastal 2003. Sealt edasi tõusid nad kiiresti komeedina tantsumuusika taevasse ning jõudsid 2006. aastal oma esimese albumini Boogie Angst. Kraak & Smaak puhul kiidetakse eriti nende live-esinemisi ning bänd on aastate jooksul üles astunud sellistel maailma suurimatel festivalidel, nagu näiteks The Glastonbury, Bestival, Lovebox jpt. Eestisse tulevad nad oma Soundsystem´iga, mille üheks osaks on nende andekas laulja Berenice.

Lisaks peaesinejale tuleb Tom Lilienthali õnnitlema ning ühtlasi ka esinema suur hulk külalisartiste Eestist – öö jooksul mängivad kahel laval plaate Heivi S, takeshi, Doktor Diisel, Aleksander Krjukov, Emil Gens ning Disco Tallinn teine korraldaja – DJ Widenski.

Live-etteastetega õnnitlevad näiteks James Werts & Ivo Lille, Virgo Veldi ning Tanel Kuusk.

Piletid on juba eelmüügis Piletimaailmas ja NO99 kassas. Esimesed 100 eelmüügipiletit on hinnaga 8 eurot, edasi 10 eurot. Sündmuse ajal kohapeal on hinnad järgmised – 22.00-23.00 10 eurot, edasi 15 eurot. Piletite müük kohapeal toimub ainult sularahas. Uksed avatakse 22.00

Üritus Facebookis.

Piletite eelmüük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles