Eve Kivi nimetas Ants Antsonit õudseks egoistiks: meie poeg ei tea, mis on isa hoolitsus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Kivi saates "Hommik Anuga"
Eve Kivi saates "Hommik Anuga" Foto: ERR

Näitlejanna Eve Kivi rääkis saates «Hommik Anuga», milline oli tema abielu hiljuti lahkunud kiiruisutaja Ants Ants

«See on kaunis raske,» ütles Kivi, milline oli elu tippsportlase kõrval. «Esiteks, vähe kodus. Teiseks, kui koju tuldi, siis ole nagu teenijanna - anna, pane, tee... Kontrolli, et see söök oleks kaloririkas. Siis mulle meeldis teha ja ma tegin ikka ise kõik kodus.»

«Aga muidugi, jah - õudsed egoistid. Öeldakse, et näitlejad on egoistid. No ei ole. Ma tean paljusid sportlasi ja nad on ikka väga suured egoistid. Kõige solvavam oli sealjuures see, et temale oli laps lihtsalt mänguasi. Laps ootab, et isa mängiks temaga ja teeks pai. «Ei, mul pole aega, mind oodatakse, ma lähen.» Ja laps jääb koju nutma. Niimoodi see käis kõik need aastad.Mu poeg ütles, et tal pole isa olnudki. Ta ei tea seda, mis on isa hoolitsus ja et isast oleks tugi. Tal ei ole seda olnud. Väga kahju.»

Eve nentis, et ehk oleks Ants hiljem kuulsusesarved maha jooksnud. 

«Aga ega mina ka ei kannatanud oodata eriti. Mida ma ootan, kui maailmas on nii palju teisi inimesi, kellega sa võid olla õnnelik ja kellega sul on huvitav olla, kes isegi su lapsele kirjutab, laulab unelaulu?» tunnistas Kivi, et sel põhjusel lõppes ka nende abielu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles