Muusikakogumik «Keldrist kõlab trummi ja bassi vol. 2» tänasest tasuta allalaetav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektroonilise muusika kogumik nimega «Keldrist kõlab trummi ja bassi vol. 2»
Elektroonilise muusika kogumik nimega «Keldrist kõlab trummi ja bassi vol. 2» Foto: promo

Värske kodumaise elektroonilise muusika kogumik nimega «Keldrist kõlab trummi ja bassi vol. 2» on tänasest BandCampi veebilehel allalaetav.

Kogumiku näol on hea ülevaatega kodumaisest trummi ja bassi maastikust ning albumil kõlavad nii vanakooli saundid kui rajud tantsuplatside rollerid.

Kogumikul «Keldrist kõlab trummi ja bassi vol. 2» on esindatud suur osa Eestis hetkel tegutsevatest produtsentidest: Lu:k, Planeet, HeadRead, Projekt Nebula, Thing, Abstract Detail, Argo 3,14r, Käärkäsi, Audiomorphics, Bone, Insect, Bullet Time, Coverk x Byte, Ekva, Harrison, ILD, Inztance, Modest Intentions, Rusty Mustard ning Shromik & Wasar.

Lae oma eksemplar kogumikust alla SIIN!

«Keldrist kõlab trummi ja bassi vol. 2» esitluspidu toimub juba täna restoran-klubis PAI (Roseni tn.9). Muusikat valivad plaadil esindatud produtsendid Abstract Detail, Audioholic, Bone, Cover X Byte, Harrison, HeadRead, Insect, Rusty Mustard ja Thing.

Pilet 5 eurot. Üritus Facebookis

Tantsukingad jalga, lood pleierisse kõlama ja peole!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles