Savisaare eksnaise Vilja elulooraamat ilmub muutmata kujul

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast ja Edgar Savisaar
Vilja Savisaar-Toomast ja Edgar Savisaar Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna juhi Edgar Savisaare eksabikaasa Vilja Savisaar-Toomasti elulooraamatu autorite Kalle Muuli ja Tiit Pruuli sõnul ei teinud nad Edgar Savisaare haigestumise ja kriminaaluurimise alla sattumise tõttu käsikirjas muudatusi ja raamat ilmub detsembris.

«Käsikiri oli üldjoontes valmis juba tänavu veebruaris ja me pole selles praktiliselt midagi muutnud,» ütles Muuli BNS-ile. «Kirjutasime raamatu ikkagi Viljast ja Vilja pole viimastel aastatel kuidagi Edgar Savisaarega seotud olnud.»

Muuli lausus, et aasta alguses valminud raamatu «Vilja teine elu» ilmumine lükkus esmalt edasi märtsi alguses olnud valimiste tõttu. «Ja pärast valimisi Savisaar haigestus ning me ei tahtnud tekitada muljet, et raamatu ilmutamisega teda kuidagi häirime või kahjustame ning otsustasime, et ilmub sügisel,» sõnas Muuli.

Autor tõdes, et käsikirjas on siiski Edgar Savisaare rahaasju veidi üle vaadatud. «Paljud rahaasjad ulatuvad varasemasse aega, näiteks Alexander Kofkiniga seotud asjad ja oleme vaadanud, kas neil võiks olla tänapäevaga mingit seost,» rääkis Muuli.

Raamatu teine autor ja kirjastaja Tiit Pruuli ütles reedel BNS-ile, et raamat ilmub detsembris ja praegu tegeleb materjalidega kujundaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles