Hirmuäratav kogemus! Eesti neiu sotsiaalmeedias: mind ja minu gruusia sõpru rünnati Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla 43/45 ülekäigurada Kristiine keskuse juures. Kolme aasta jooksul juhtus seal seitse õnnetust, milles sai viga üheksa ja hukkus üks inimene.
Endla 43/45 ülekäigurada Kristiine keskuse juures. Kolme aasta jooksul juhtus seal seitse õnnetust, milles sai viga üheksa ja hukkus üks inimene. Foto: Mihkel Maripuu

Eile postitas eestlasest naisterahvas sotsiaalmeediasse Facebook kogemuse, kuidas teda ja tema gruusia sõpru Tallinnas Kristiines rünnati ja koguni kallale tuldi.

"Mind ja minu gruusia sõpru rünnati eile õhtul Tallinnas Kristiines," kirjutas Kadri oma Facebooki lehel hirmuäratavast kogemusest.

"Rääkisin sõpradega inglise keeles ja minu selja tagant lähenes vanem mees, kes tõmbas mind eemale ja kukkus sõimama, et kas me oleme mingid immigrandid. Ma hakkasin temaga eesti keeles rääkima ja ta küsis ähvardavalt, mida ma nende välismaalastega teen seal ja sõimas mind litsiks. Asi kulmineerus sellega, et ta tuli mulle kallale ja lõi jalaga ühte gruusia tüdrukut ja lükkas mu sõpra," kirjutas naine, et kui otsustas politsei kutsuda, seadis mees kiired sammud tagasitulnud teed mööda. 

"Missugused haiged raisad siiamaani arvavad, et on okei verbaarselt või füüsiliselt rünnata välismaalasi või antud olukorras ka kaasmaalast, kes astub oma sõprade kaitseks välja? Haige värdjas oled, kes sa hindad inimest tema rassilise või rahvusliku kuuluvuse pärast. Jää koju, ajukääbik, ja rakenda oma vihkavat eestlust enda peal ja mõtle tarkuse üle, mis sul on saamata jäänud," soovitab naine kõigile välismaalaste vihkajaile.

Mind ja minu gruusia sõpru rünnati eile õhtul Tallinnas Kristiines. Rääkisin sõpradega inglise keeles ja minu selja...

Posted by Kadri Nikopensius on Thursday, 12 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles