Galerii: Lenna Kuurmaa vahetas ametit ja hakkas poemüüjaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mothercare nägu Lenna Kuurmaa jätkas traditsiooni ning vahetas neljapäeva õhtuks ametit, astudes müüjaks Mothercare Ülemiste keskuse kaupluses.

Kõike seda tegi tuntud lauljatar Lenna, toetamaks Pelgulinna Sünnitusmaja, seega iga sel ajal tehtud ost oli toetus neile, kes haiglas viibivad. Loomulikult andis Lenna soovitusi omast kogemusest ja tegi soovijatega meelsasti pilti ning jagas autogramme. 

Foto: Kalev Lilleorg

Eile lõunal, enne ameti vahetust Mothercare kaupluses, käis Lenna isiklikult kohtumas Pelgulinna Sünnitusmaja personaliga ja andis Üle hiiglasliku tseki 1000 eurole koos kingitustega Mothercarelt, mille ta ise valis välja, et vastsed emmed ennast haiglas paremini tunneksid. Noore emana ta teab, millest puudust tuntakse ning on igal võimalus nõu ja jõuga abiks uutele emadele ja lapseootel naistele. See ka põhjus, miks Lenna taas hea meelega tegi heategevusmüüki Ülemiste Keskuses 

Foto: Kalev Lilleorg

Alates septembrist on Mothercare uus nägu lauljatar ja näitleja Lenna Kuurmaa. Kõigis Eesti kauplustes leiab Lenna, kui kahe lapse ema, hoolikalt valitud soovitused. Lenna on teada emana, kelle prioriteet on laste heaolu läbi looduselähedase kvaliteedi, siit ka põhjus, miks Lennast sai Eesti Mothercare nägu ja ta on nõus arvamusliidrina oma soovitusi laiemale publikule avaldama.

Foto: Kalev Lilleorg

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles