KOLME MAESTRO KARIKAS! Lennusadamas üles astuv James Tennyson kuulub oma kaalus Suurbritannia nelja parema sekka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KOLME MAESTRO KARIKAS! Lennusadamas üles astuv Iirimaa profipoksija kuulub väärt seltskonda. James Tennyson
KOLME MAESTRO KARIKAS! Lennusadamas üles astuv Iirimaa profipoksija kuulub väärt seltskonda. James Tennyson Foto: MediaMarketing

Laupäeval Lennusadamas ringi astuv Iirimaa profipoksi tõusev täht James Tennyson kuulub oma kaalus Suurbritannia nelja parema sekka.

Foto: MediaMarketing

Tennyson jääb riigi reitingus alla vaid tõelistele tähtedele. Sulgkaalu nimekirja tipus ilutseb karjääri jooksul 22 võitu ja ühe kaotuse saanud ning ülemaailmses reitingus neljandal kohal asuv IBF sarja maailmameister Lee Selby.

Talle järgneb kõik 22 matši võitnud WBC sarja rahvusvahelise tiitli omanik Josh Warrington ning Tennysoni ees on 33-aastane ja 26st matšist 20 võitnud WBO sarja interkontinentaaltiili omanik Ben Jones.

Neljandana tulebki Lennusadamas lätlase Sergejs Loginsiga kindad kokku panev Tennyson, kes karjääri jooksul võitnud 14 ja kaotanud ühe matši ning kes peagi Briti meistritiitlile võitleb.

Lisaks Tennysonile astub Lennusadamas üles mehe treeningkaaslane James Fryers, kes juba viis aastat kaotuseta. Profikarjääris on tal kirjas vaid võidud, neid on tal kümme.

Soome poksigigant ning 22. järjestikku võitu otsiv Robert Helenius astub laupäeval ringi usbeki Timur Musafarovi vastu. Eestlastest on esindatud Balti kergekeskkaalu meister Pavel Semjonov ning Rain Kärkinen.

Foto: MediaMarketing Est OÜ
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles