Kes on see Hollywoodi kuum meesstaar, kes haigestus HI-viirusesse?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywoodi logo
Hollywoodi logo Foto: SCANPIX

USA filmimekas Hollywoodis ja meedias spekuleeritakse, kes on see praegu kuum heteroseksuaalne meesstaar, kellele diagnoosisti HI-viirus ja kes võib olla nakatanud kümneid tuntud naisi.

Kinnitamata andmetel on mehelt saanud viiruse Oscari võitnud näitlejanna, praegu menukas näitlejanna, supermodell ja tuntud naistelenägu, edastab Daily Mail.

Lisaks teatasid kaks anonüümseks soovida jäänud meediategelast, et ka nemad on staariga seksuaalvahekorras olnud ning võivad nüüd haiged olla.

Hollywoodis on tavaliselt raske saladusi varjata, kuid see meesstaar on haigust ja oma nime suutnud varjus hoida.

Sotsiaalmeedias spekuleeritakse, kes võib see A-klassi filmide näitleja olla, kellega paljud naised on suhtes olnud.

«Hi-viiruse pommi» pani esimesena plahvatama meelelahutuslehekülg Radar Online. Kirjutises seisab, et Hollywoodi üks kuumemaid meesstaare varjab plahvatusohtlikku saladust, sest arstid diagnoosisid tal HI-viiruse, mis nõrgendab immuunsüsteemi ning millest areneb aids.  

Teada on, et tegemist on naistemehena kuulust kogunud näitlejaga, kelle voodist on paljud tuntud naised läbi käinud.

Meedia teatel sai keskealine staar haigusest teada juba kaks aastat tagasi.

Väidetavalt nakatas mees teadlikult oma naispartnereid, kes nüüd on oma tervise pärast mures ja on vaid aja küsimus, millal Hollywoodis kõik päevavalgele tuleb.

Staari sõbrad soovitasid tal haigusest avalikult teada anda, kuna sellega aitab ta neid, kes võisid temalt nakkuse saada.

Facebookis ja Twitteris on loetletud rida meesnäitlejaid, keda tuntakse kui naistemehi ja kelle seas võib seega olla ka tegelikult HI-viirusse haigestunu.  

Radar Online´i teatel rääkis staar 2013. aastal konfidentsiaalselt oma sõpradele teda tabanud haigusest ja suutis seni seda avalikkuse eest varjata. Ta kardab, et nüüd võib haigus ta karjäärile kriipsu peale tõmmata.

Väidetavalt olevat tegemist varasemalt heas sportlikus vormis ja hea tervise juures olnud näitlejaga, kes arvas, et temaga ei saa midagi juhtuda.

Lisaks liiguvad Hollywoodis jutud, et näitleja maksab oma ühele armukesele suu kinnihoidmise eest suuri summasid, kuna naine sai ta saladuse jälile, leides vannitoakapist HIV ravimid. Naine tegi ravimitest fotod ja lasi end uurida, kas tal on HI-viirus, kuid testid näitasid, et ta ei ole nakatunud. Hiljem lubas ta fotod avalikustada ja staar pani tal rahaga suu kinni. Naine saavat iga kuu 20 000 dollarit.

Nakatunud näitleja sõprade sõnul kardab staar enim seda, et teda ei mäletata mitte kui tuntud ja auhindu saanud filminäitlejat, vaid kui oma rumaluse tõttu HI-viirusesse nakatunut ja selle tõttu surnut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles