Vaata! Liis Lemsalu andis uue singli välja koos videoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu
Liis Lemsalu Foto: promo

Täna avaldas lauljatar Liis Lemsalu video uuele singlile «Breaking the Rules». Loo näool on tegemist Liis Lemsalu teise singliga peagi EPna ilmuvalt albumilt «RULES».

Lemsalu sõnul sündis «Breaking the Rules» tegelikult läbi peas viisijupiga ringi tiirlema hakanud  väljendi «hmm hmm», mis on loo vältel siduvaks jooneks ning mida on seal korduvalt kuulda. «Uuele singlile on andnud väga huvitavad kõlavarjundid produtsent Rob Stanley Montes ning sõnad kirjutati koostöös USA-s resideeruva Janne Saarega,» kommenteerib Liis, kes on ise ka laulu muusika üks autoritest. «Breaking the Rules» on Liis Lemsalu teine singel peagi EPna ilmuvalt minialbumilt «RULES».

Foto: promo

««Breaking the Rules’i» video räägib klassidevahelisest keelatud armastusest ning on kohati ka ühiskonnakriitilise alatooniga. Ekraanile tuuakse ootamatu lõpuga lugu armastuse keerdkäikudest, mille tulemuseks on olukorrad, kus inimesed ei oska enam realistlikult mõelda,»avab Liis video tausta. Režissöör Sven Olters’i ning teiste andekate BFMi tudengite Risto Niils’i ja Ahto Nuut’i käe all valminud video filmiti Tallinnas Vene Teatris oktoobrikuus. «Meil oli üks, kuid see-eest väga pikk võttepäev, mis tänu ülimalt lahedale tiimile ning headele abistajatele kujunes väga positiivseks ja huvitavaks ning oli puhas fun. Aeg kulges justkui omas rütmis, mil need tunnid suursuguse interjööriga Vene Teatris veetsime. Suur tänu kõigile, kes selle päeva võimalikuks tegid!» õhkab Liis.

Videos näha olevat võib-olla et veidi intrigeerivat efektset tantsu toolidega saab päriselus laval näha Liis Lemsalu Show’s juba järgmisel reedel, 20. novembril IO Lounge’is toimuval heategevuslikul õhtul. 

Video on vaadatav Youtube’is, kuulatav Spotify’s ning uut singlit saab soetada iTunes’ist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles