Galerii: Teater Secrets tõi rahvani kirgliku pesu-show, vallatused ja saladused, mis jäid laupäeva öösse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval 7.novembril toimus klubis Teater koostöös Viru Valgega linna kõige sensuaalsem pidu Teater Secrets, mis kergitas ööelu saladusteloori ja lasi lendu kõige ilusamad pesus kaunitarid. 

Klubis Teater toimus kõige üllatusterohkem öö, sest Teater Secretsil oli 7. novembri ööl uhke pesu-show ning kaunid inglid. Pidu, mis tõi lavale naugindurohke lava-show, oli justkui unenägu, mida on kogenud vähemalt iga meesterahvas! 

Foto: Maksim Toome

Võluvad kehad, sensuaalsed pesukollektsioonid ja saladused, mis pärit sõbrannade koosviibimisest magamistoas ning mis tavaliselt päevavalgust ei näe - just see oli õhtu, kus kõik külalised unustasid pinged ning nautisid lõbusat seltskonda, maitsvaid jooke Viru Valgelt ning kütkestavat silmailu. Klubikülastajad lahkusid kordumatu elamusega ja kõik mis juhtus tol ööl Teatris, jääb sellesse öösse! 

Foto: Maksim Toome

Ka sel nädalal ootab klubis Teater kõiki vastupandamatud ööd! 13 ja reede - see nädalalõpp möödub vallatute kuradikeste seltsis lõbusal Babulja Special ЧЕРТОВА ДЮЖИНА peol ning juba laupäeval, 14.novembril ootavad kõiki endaga mängima klubi Teater idealistlikud nukud - uksed avatakse DOLLHOUSE Pillow Fight peole!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles