Justib Bieber hakkab üllatama taksokliente

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber arriving at the MTV Europe Music Awards 2015 held at the Mediolanum Forum di Assago in Milan, Italy.
Photo credit should read: Doug Peters/EMPICS Entertainment
Justin Bieber arriving at the MTV Europe Music Awards 2015 held at the Mediolanum Forum di Assago in Milan, Italy. Photo credit should read: Doug Peters/EMPICS Entertainment Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Justin Bieber on sõlminud sõiduteenuse pakkujaga Lyft lepingu, mille kohaselt üllatab ta järgmise nädala jooksul erinevaid firma kliente.

Lyft töötab samal viisil nagu Ubergi. Inimesed saavad vajadusel tellida mobiili kaugu endale auto koos juhiga, kes on enamjaolt eraisikud nagu klentki.

Alates neljapäevast võib nädala jooksul istuda tellitud autosse ka superstaar Justin Bieber. Kampaania nimeks sai «Bieber Mode», vahendas TMZ.

Justin Bieber tegi ettevõtmiseks sooja juba eelmisel kuul, kui üllatas üht Lyfti tellinud klienti. Kliendi näol oli tegemist noore DJ-ga ning Bieber külastas hiljem pidugi, kus mees plaate keerutas. Veel esitas Bieber peol ühe oma loo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles