Galerii: Tantsuparadiisis esines Vene R'n'B kuum kuninganna Bianka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel toimus Club Hollywoodis linna populaarseim ürituste sari Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), kus seekord esines taas publiku suurel soovil Vene R'n'B kuninganna Bianka (Moskva) oma uue kontsertprogrammiga «Sexy Frau».

Bianka live-esitus koos oma showtantsijate ja taustalauljaga kujutas endast ülevoolavat seksuaalsust ja ilu, uskumatut energiat, tugevat vokaali, koreograafia kõrgtaset ja loomulikult sütitavat muusikat! Kõik see kokku oli suurejooneline kontsert, mis pani igaühe südame kiiremini põksuma!

Esitusele tulid lisaks uutele lugudele ka paljud publiku poolt väga armastatud kuulsamad hitid: «Muzõka», «Nogami rukami», «Ja ne otstuplju», «Bõli tantsõ» ja «Sexy Frau»!

Erilist sära tekitasid veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless go-go tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic

Järgmine Tantsuparadiis toimub reedesel päeval, 4. detsembril klubis Hollywood (Vana-Posti 8, Tallinn), kus esineb Eestis üle üle aasta Ukraina parim meeslaulja Max Barskih oma uue kontsertprogrammiga «Tantsevat»! Müügis on ainult 1000 piletit, mida saab piiratud koguses 30-protsendilise soodustusega osta 30. novembrini Piletilevi müügipunktides või internetis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles