Jeb Bush ajas rändamisest: läheksin tagasi ja tapaksin beebi-Hitleri

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adolf Hitler beebina. Pilt on 9. märtsist 1890
Adolf Hitler beebina. Pilt on 9. märtsist 1890 Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaat Jeb Bush sai e-kirja, milles küsiti, et kui tal oleks võimalus, kas ta läheks ajas tagasi ja tapaks beebi Adolf Hitleri.

Briti väljaande The Telegraph andmetel oli kiri järgnev: «Kui sa saaksid ajas tagasi minna ja tappa beebi-Hitler, kas sa teeksid seda? Ma pean seda teadma».

Bush vastas sellele kirjale, et jah ta tapaks, ta peaks seda tegema, kuid ta tahab samas teada, kes on selle küsimuse küsija.

Presidendikandidaat edastas oma vastus Twitteris.

Küsija saatis veel ühe kirja: « Tänan vastuse eest Jeb. Olen mures sellepärast, et beebi-Hitler võib ajas edasi rännata, uuesti ilmuda ja meid kõiki tappa,» teatas end Kabir Lyengariks nimetanud mees.

Oli veel, kes samal teemal kommenteerisid ja spekuleerisid Näiteks arvati, et kui Hitler oleks beebina tapetud, siis ei oleks puhkenud Teist maailmasõda ning paljud inimesed ei oleks kohtunud, kaasa arvatud Jeb Bushi vanemad ning Jeb Bushi ei oleks sündinud.

USAs arvatakse, et Jeb Bushil on küllalt hea huumorimeel.

Ta andis hiljuti välja raamatu pealkirjaga «Reply All», milles on huvitava ja kummalise sisuga elektronkirjad, mis ta sai 1999 – 2007, kui oli Florida kuberner.

Nende kirjade seas oli ka selliseid, mis olid lausa kohatud. Näiteks palus üks isik tal öelda, kus ta Wyomingi ülikoolis leiaks WC-paberit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles