Viimast kuud rase Coco Austin selgitas, miks tema beebikõht nii väike on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coco Austin
Coco Austin Foto: SCANPIX

Glamuurimodell Coco Austin on viimast kuud beebiootel ning ta tekitab hämmeldust oma ebatavaliselt väikse beebikõhuga.

36-aastane Coco rääkis oma blogipostituses, et tema kõht on niivõrd heas vormis naisterahva jaoks täiesti normaalne.

«Olen olnud terve elu modell ja alati enda tervise eest hoolt kandnud, kuid ausalt - ma ei hooli oma figuurist. Mul polnud beebikõhtu kaheksanda raseduskuuni ja ausalt öeldes igatsesin seda. Kui oled rase, tahad kõhtu! Lõpuks ometi mul miskit paistab. Mulle väga meeldib rase olla,» kirjutas Coco.

«Vastuseks neile, kes kritiseerisid mu väikest beebikõhtu - ma olen arstilt pidevalt küsinud, kas olen ikka terve ja kas beebiga on kõik korras ja kas ta on sellist asja varem näinud. Mu arst ütles, et jah, sportlased näevad sellised välja, sest neil on nii tugevad kõhulihased, et kõhu välja tulemiseks läheb kauem aega. Mu arst võttis hiljuti vastu iluuisutaja beebi ja see naine oli lõpus väiksem kui mina! Ta pigistas beebi välja kolme katsega, sest tema kõhulihased olid nii tugevad. Tugevad kõhulihased võivad tähendada kergemat sünnitust. Hoiame pöialt, et minul see nii läheks!» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles