Laupäeval tuleb tätoveeringumess

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed, kellel on tätoveering, peaksid end C-hepatiidi suhtes testima.
Inimesed, kellel on tätoveering, peaksid end C-hepatiidi suhtes testima. Foto: Reuters / Scanpix

Novembrikuu kolmeteistkümnendal päeval on kõik tätoveeringuhuvilised oodatud klubisse Rock Café, kus Samael Tattoo Stuudio eestvedamisel leiab aset suurejooneline tattoo-mess «Street Mirror Expo 2010».


Sündmusest võtavad osa rohkem kui kümne tattoo-stuudio ja –salongi esindajad erinevatest Eesti linnadest ning külla on oodata ka tätoveerijaid üle lahe, Soomest. Messil on võimalik uurida, kuidas õieti üks tätoveerija oma tööd teeb, milliseid vahendeid kasutab, milliseid töid teinud on, võrrelda omavahel kohaletulnud kunstnikke ning soovijatel on hea võimalus lasta kohapeal toksida oma nahale uus, või lausa täiesti esimene kehakaunistus.

Lisaks tattoo-meistritele on võimalus tutvuda piercing’u ehk keha-augustamise asjatundjatega, jälgida, kuidas käib töö aerograafiga, astuda sisse juuksurisalongi, hennakunstnike või ehtevalmistajate juurde. Samuti jagab nõuandeid professionaalsete tattoo-tarvikutega kaupleja Soomest, esindatud on Eesti raskemuusika plaadifirma Nailboard ning Eesti metali-ajakiri Pläkk. Moodsamaid rõivatrende esitleb Blackmil.

Messi raames toimub ka tattoo’de võistlus, mis toimub kuues kategoorias: meeste must-valge tattoo, naiste must- valge, meeste värviline, naiste värviline, meeste tribal/ornamentika ning naiste tribal/ornamentika tattoo. Võistluse auhinnad on välja pannud Jägermeister ja Tattoomaailma Soomest! Žürii esimeheks on näitlev juuksur ja tattoohuviline Lauri Pedaja.

Õhtu kulmineerub eriilmeliste muusikaartistide ja -kollektiivide üles astumisega, kui alates kella 22.00-st hakkavad lava kuumaks kütma Freakangel, Revolver ja Goresoerd Eestist ning Tukkanuotta Soomest.

Rock Café uksed avatakse laupäeval 13. novembril juba keskpäeval, kell 12.00 ning sissepääsu tagab sajakroonine pilet, mida saab osta kohapealt. Kogu üritust hoiab ohjes päevajuht Kaarel Kose.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles