Kõigi meeste unistus! Saara Kadak avas näosaates nööbid ja lasi sekspommi välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Saara Kadak
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Saara Kadak Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Saara Kadak Nicole Scherzingeri (Pussycat Dolls) ja laulis lugu «Buttons».

Tanja Mihhailova: Sa oled väga-väga tubli, Saara! Nii rasket ülesannet võtta, et võtta video koreograafia ja otse laulda. Tema ju ei laula seal otse, kui ta tantsib ja live-esinemistel ta ei tantsi nii palju, nagu sa tantsisid. Ilmselgelt on raske tantsida ja laulda samal ajal. Kui Pussycat Dolls esines, siis ainult Nicole lauliski otse, aga võttis koreograafiast tublisti maha. Võibolla vahepeal kiirustasid natuke palju. Nicole'il teab, mida ta väärt on ja et kõik mehed tahavad teda ja mõned naised ka. Seda on pilgust näha. Seda oleks tahtnud rohkem - mett oleks tahtnud rohkem. Muidu täiesti äge, et sa võtsid sellise numbri. Estraadi on tehtud ja kõike, aga nüüd oli midagi seksikat ka.

Merle Palmiste: See lugu jätab mind täiesti külmaks. Tants oli väga kihvt, selline koreograafia ja laulsid ja kõik... Aga mina oleks tahtnud natuke mingit oma suhet või midagi juurde. Jah, muidu oli põnev.

Andrus Vaarik: See oli sinu puhul šokeeriv number, jah. Ma eelmises saates ütlesin sulle, et sa näed välja nagu Tjorveni sõber Stiina ja siis selgub, et Stiinal on öösel selline kohutav, paheline oma elu veel, kus ta näitab oma tõelist poolust. Ta oli mehaanilises mõttes väga suur väljakutse sinu jaoks. Aga ta jättis mind natuke külmaks. Ta oli tehniliselt võimas, aga ma oleks tahtnud, et saatus oleks andnud sulle numbri, kus sa saad oma imelise hinge natuke taha panna ja et sul oleks olnud rõõm sellesse pussycati sisse elada. Sa näitasid seda imelikku looma meile väga hästi, aga sul oli endal teda raske armastada ja selle tõttu vaatasime meie ka seda kui kummalist kurja lille, aga südamesse ta meile ei läinud.

Olav Osolin: Sellel aastal vaatan ma tantsulisi numbreid hoopis teise pilguga. Pärast seda, kui Villiko palus mul selle saate reklaami jaoks vehkida käega korra üles ja ütles, et ma olen John Travolta seejuures. Ma üritasin seda teha päris mitu korda ja täiesti ebaõnnestunult - iga kord on piinlik, kui ma seda näen. Pärast seda hindan igasugust liikumist kordades rohkem kui eelmistel hooaegadel. Selles mõttes, kui vaatasin uue pilguga seda asja, mulle õudselt meeldis. See oli just selline Nicole Scherzinger, mis kulges mõnusalt muusika rütmis, nagu ma olen ka videos näinud. See kõik oli väga lahe. Ma muidugi loodan, et ma ise ei peaks kunagi ühtegi sajandikku sellest tegema.

Vaata Saara etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles