Olav Sepole: kui ma sind kiitma hakkaks, lastaks mind internetis auklikuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Sepo Seeman
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Sepo Seeman Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Sepo Seeman Mihhail Bojarskit ja laulis lugu «Pesnja Musketerov».

Olav Osolin: Mul on väga raske seda pähklit lahti hammustada...

Sepo: Siis polegi vaja. Järgmine!

Olav: Vaatame, mis meil lava peal on... Kui võtame Mihhail Bojarski, siis tema oli Putini poolt ja selle poolt, et kirjutas alla kirja, et Krimm annekteeritaks. Selles mõttes, kui ma sind praegu kiitma hakkaks, lastakse mind õhtul auklikuks kuskil internetis. Sa saad ise ka aru, millega sa hakkama oled saanud. Teisest küljest - sul on õudselt ilus tütar Jelisaveta. Mul on tõesti raske sulle punkte panna. Visuaalselt ja oma tekstidega jätsid rohkem sellise Gruusia turumehe mulje.

Tanja Mihhailova: Minu meelest oli see täiuslik etteaste. Praegu Mihhail Bojarski esinebki niimoodi, ta räägib, tunneb ennast vabalt, see on selline estraad kuubis. Sul on muidugi veel pikk ma minna. Anne Veski saab suurema kimbu lilli alati.

Merle Palmiste: Kõigepealt ma vaatasin, et tuli Stalin. Siis tuli Saabastega Kass. Ja tegelikult käivad sul Karlssoni proovid, jah? See selleks. Võimas oli. Mina hoian isiklikult pöialt, et fortuuna sulle naerataks ja kingiks sulle Joe Cockeri rolli.

Andrus Vaarik: Selles oli hoogu, selles oli jõudu. Sa eristud ülejäänutest!

Vaata Sepo etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles