Täiuslik paroodia: Juss Haasma tõestas, et tundeid näitav mees on kole asi

Elu24 huumorinurk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Juss Haasma
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Juss Haasma Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Juss Haasma No Mercy't ja laulis lugu «Where Do You Go».

Tanja Mihhailova: No rohkem cheesykaks ei andnud teha! Isegi need mõned kõrged noodid, mis välja ei tulnud, ei omanudki tähtsust. See arusaamatu nägu sul, et kuhu sa lähed? Ikka väga hästi tehtud! Niimoodi üle pandud, alustades sussidest lõpetades kitarrimänguga. Täiuslik paroodia. Olen Andrusega nõus, et otseselt ei mõnitanud, aga no niimoodi mõnitasid, et dai bože!

Merle Palmiste: Seda, et saade on tore, olen näinud ka televiisorist, aga et siin nii tore ja lõbus on, seda ma ei oleks arvanud. Kui vaatasin seda videot, siis mõtlesin, et mida üldse sellest teha annab. Aga annab! Väga kihvt oli.

Andrus Vaarik: Siin saates ei tohiks niimoodi teha, nii tõsiselt ei tohiks teha. Tekib mingi kummaline kõrgkunstifenomen ja sellele ei oskagi kuskile küüsi taha ajada. Mida tõsisemalt teed, seda uhkema lavastuse võib Villiko siia ümber seada ja seda võimsam see paroodia on. Te olete mõlemad sellest parteist, et võiksite veel tõsisemalt teha, sest siis läheb veel naljakamaks. Taevas on teie piir!

Olav Osolin: Kogu see värk oli täpselt selline eurodisko, nagu ta oli. Sa väänasid seda päris korralikult. See oli piiri peal mäng ja see piir oli täpselt õiges kohas.

Vaata Jussi etteastet TV3 videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles