Merle Palmiste arvates oleks Liina võinud Dingot veel kreisimalt teha: käterätik on asja tuum!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Liina Vahtrik
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Liina Vahtrik Foto: Viktor Burkivski

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Liina Vahtrik Dingot ja laulis lugu «Autiotalo».

Külaliskohtunik Merle Palmiste kommenteeris: Mina olen lapsepõlves Soome televisiooni väga palju vaadanud ja mulle see lugu väga meeldib. Emotsionaalsest mälust tuli väga palju ilusaid mälestusi. Ja mulle Liina väga meeldis. Minu meelest oleks võinud veel üle panna, veel kreisimalt teha. Kõik need mahakukkumised, vibrad, sügamised - mulle tohutult meeldis! Tahan veel Liinale öelda, et kui mehed mängivad naisi, on tohutult naljakas, aga kui naised teevad mehi, siis alati ei ole. Aga ühes saates Liina rääkis käterätikust ja minule tundub, et see käterätik on asja tuum. Ma pean Draamateatris ainult naisi mängima, aga kui ma teinekord pean meest mängima, võtan käterätiku või kui mul on vaja kuskile minna, uks lahti lüüa ja ennast maksma panna, võtan käterätiku.

Andrus Vaarik: Mulle väga meeldib käesolev hooaeg sellepärast, et mitte keegi ei lähe oma objektide kujutamisel õelaks. Sina oled selle lipulaev. Sa kehastad seda, et inimesed on naljakad, mitte naeruväärsed. See on intelligentne paroodiasaade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles