Galerii: Laupäeval tehti Polarn O. Pyret-i kaupluses maagiat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Polarn O. Pyret-i kaupluses uue «Magic» kollektsiooni saabumise puhul mustkunsti-etendus, mille viis läbi illusionist Aleksandr Zamashka.

«Polarn O. Pyret annab igal aastal välja erikollektsiooni. Selle sügise limiteeritud kollektsioon on inspireeritud mustkunstist ja võlub lõbusate detailidega nagu kübaratest väljahüppavad jänkud riietel ja palju muud põnevat,» räägib Polarn O. Pyret- i esindaja Keit Reiska.

Esmakordselt on PO.P-i kollektsioonis ka preilidele mõeldud satsiline seelik ja moodsa lõikega kottpüksid. Maagilisi riideid on nii vastsündinutele kui ka suurematele lastele.

Polarn O. Pyret on 1976. aastal Rootsis loodud lasteriiete bränd, mille eesmärk on luua kvaliteetseid ja vastupidavaid riideid. Põhitähelepanu on riietel, mis näevad head välja ning on seljas mugavad, andes laste mängulustile hoogu juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles