Spordikeskus jätkab tervisesarja loenguga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekord annab loengul nõu Riho Rannikmaa.
Seekord annab loengul nõu Riho Rannikmaa. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Kolmapäeval, 17. novembril jätkab Rakvere Spordikeskus tervist edendava projekti "Terve Rakvere liikuma" raames loengutesarja täiskasvanutele.


Tegemist on jätkuga juba neli hooaega kestnud liikumisharrastuse sarjale "Tund tervisele", mis liidab lisaks käesolevast aastast Eesti Ööjooksu korraldustoimkonna poolt käivitatud liikumissarja "Terve Rakvere liigub".

Uuel hooajal lisandusid spordikeskuse liikumisüritustele ka loengud, millest esimene oli kavas septembri lõpus. Kogu sari kulmineerub tuleva aasta aprillis tervisefoorumiga Rakvere spordihallis.

Loengutesarja eelseisev teema käsitleb seoses saabunud külmade ilmade ja sellega kaasneva libisemis- ja kukkumisohuga just ohutut kukkumist. Et 17. novembril kell 18 Rakvere spordihalli judosaalis algava loengu "Õpi ohutult kukkuma" üheks osaks on ka praktiline tegevus, siis oodatakse huvilisi sportlikus rõivastuses. Loengul osalemine on tasuta.

Kukkumise ehk enesejulgestuse tehnikat (ukemi-waza) tutvustab ja praktilisi harjutusi näitab spordiklubi Sakura treener Riho Rannikmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles