Elu24 video! Põhja-Tallinn: Meil ei ole konkurente!

Elu24.ee muusikatoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinn
Põhja-Tallinn Foto: Viktor Burkivski

Menukas rap’n’rolli kamp Põhja-Tallinn on valmis saanud oma kolmanda stuudioalbumi «Regeneratsioon». Elu24 tegi Põhja-Tallinna uue kollektiiviga ka välkintervjuu.

Foto: Viktor Burkivski

Põhja-Tallinna kollektiivis on erutust viimastel päevadel tekitanud nii värske plaadi esmaesitlus, kui ka Eesti Laulu konkursil 20 parima esitaja sekka pääsemine.

Bändis on toimunud ka radikaalsed muutused - kaks uut vanameest on pundis. Samuti pole pea kaks aastat sündinud uusi lugusid, kuid nüüd otsustati vapralt nende vorpimist jätkata. Meeste sõnul pannakse rõhku rohkem ka lüürilisele poolele.

Foto: Viktor Burkivski

Samuti oli bändi liikmete jaoks suureks üllatuseks pääsemine Eesti Laulule. Kes on nende jaoks aga suurim konkurent? "Meil ei ole konkurente!" on mehed varmad, kuid pisukese mõtlemise järel nendivad, et võib-olla siiski Eurovana Lõhmus oma igihaljate lugudega.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles