«The Game Plan» - nädalavahetuse vaadatuim film

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwayne Johnson ja Madison Pettis filmis «The Game Plan»
Dwayne Johnson ja Madison Pettis filmis «The Game Plan» Foto: SIPA / SCANPIX

Ameerika filmisõbrad käisid möödunud nädalal enim vaatamas Disney filmi «The Game Plan», tuues sellega tegijatele sisse 22,7 miljonit USA dollarit (pea 250 miljonit Eesti krooni).

Filmi peategelane Joe Kingman on Ameerika jalgpallur, kelle poissmeheelu muutub päeval, kui tema ellu ilmub tütar, kellest mees enne midagi ei teadnud. Peategelast kehastab 35-aastane Ameerika näitleja Dwayne Johnson, vahendab showbuzz.

Kuna tegemist on n-ö lapsesõbraliku filmiga, siis kaks kolmandikku vaatajatest moodustasid lapsevanemad koos lastega.

Disney’ esindaja Chuck Viane seletas, et sellistele filmidele on hetkel suur nõudlus, kuna paljud ei taha minna vaatama karmi filmi, mis on alla teatud vanuse keelatud.

«Viimasel ajal ei ole tehtud piisavalt filme, mis oleks mõeldud laiemale publikule,» lisas Viane.

Ameerika box-office’i teisele kohale platseerus nädalavahetusega Universali film Lähis-Idast – «The Kingdom» («The Kuningriik»), teenides 17,7 miljonit USA dollarit (umbes 195 miljonit Eesti krooni).

Filmis kehastavad Jamie Foxx ja Jennifer Garner Ameerika uurijaid, kes üritavad lahendada terrorirünnaku juhtumit Saudi-Araabias (Eesti kinodes alates 12. oktoobrist).

Üleeelmise nädala vaadatuimat filmi «Resident Evil: Extinction» («Resident Evil: väljasuremine») käidi vaatamas võrreldes avanädalaga 66 protsendi võrra vähem, jäädes sellega kolmandaks.

Eestis jõuab film kinolinale juba sel nädalal, 5. oktoobril.

Vaata ka «The Game Plani» treilerit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles