Anni Arro auto peale joonistatakse regulaarselt MU**

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teistmoodi jõulupuu: kokakunstnik Anni Arro ei raatsi metsas puud raiuda, tema kaunistas Epp Maria galeriis Haapsalus hoopis oliivipuu armsate ehetega.
Teistmoodi jõulupuu: kokakunstnik Anni Arro ei raatsi metsas puud raiuda, tema kaunistas Epp Maria galeriis Haapsalus hoopis oliivipuu armsate ehetega. Foto: Meeli Küttim

Kohvikunäitsik Anni Arro üürib elamispinda Pelgulinnas ja on pahane kohaliku noorsoo peale.


«…lapsed joonistavad Pelgulinnas mu auto peale mu**i ja kirjutavad, et «Anni Arro on mu**»,» kurdab Anni intervjuus Kroonikale. «Siis olen küll alati niimoodi, et… õu mai gaad! Pean tihedamini autot pesema.» Anni räägib, et see teda ei solva, enamasti naerab ta selliste vigurite üle. Aga vahel vihastab ka: «Mäletan, et olin just vastu võtnud selle raamatuprojekti, läksin välja ja jälle oli see mu** sinna ukse peale joonistatud. Siis mõtlesin küll, et raisk, saaks nad kätte, need Pelgulinna tited!»

Kultuuriinimeste peres kasvanud Arro kõrva riivab Pelgulinna laste keelekasutus. «Ropendavad päris õudselt,» kurdab ta. «Kord oli juhus, et kõndisin ja kuulsin, kuidas üks laps, armas väike laps rulluiskudega, nelja- või viieaastane… Kui need rulluisud maha kukkusid, tuli sealt: «Tü** küll ma ei või, noh!»»

Samas intervjuus tunnistab Anni, et tal endal pole mingit huvi lapsi saada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles