Elu24 video! DJ Quest: ammu pole sellist tunnet olnud, et käed hakkaks värisema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 6. novembril astub Von Krahlis üles maailmakuulus DJ Craze. Teistele lisaks keerutab samal peol plaate DJ Quest, kodanikunimega Janno Sooäär.

DJ Craze'i on ürituste promootorid üritanud Eestisse tagasi tuua juba aastaid. Nüüd koostöös Red Bull Music Academyga on see teoks saanud. Loomulikult on kohalikel DJ'del aukartus astuda üles samal laval oma nooruspõlve ühe eeskujuga.

DJ Quest on peamiselt tuntud hip hopi pidudelt. Viimastel aastatel on räpp-muusika saanud Eestis uue hoo sisse ning püsib populaarne. Sooääre arvates on see tingitud sellest, et kui vanad tegijad annavad midagi uut välja, annab see inspiratsiooni nooremale põlvkonnale. Ka peavoolu meedia on rohkem räppi kajastama hakanud.

Eesti raadiojaamades on üheks populaarseimaks räpp-muusika esitajaks ansambel Põhja-Tallinn, mis on mitmete sama muusikat viljelevate artistide kriitika osaliseks saanud. Sooääre arvates on Põhja-Tallinn Eesti räpi skeenele kasuks tulnud, kuna viib muusika uute kuulajateni.

DJ Quest astub koos DJ Craze'iga üles Von Krahlis Red Bull Music Academy peol juba täna õhtul. Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles