Elu24 video! DJ Craze: mina hääletaksin Kanye Westi poolt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 6. novembril astub Von Krahlis üles maailmakuulus DJ Craze. Enne õhtust kontserti põigati läbi ka Elu24 stuudiost.

DJ Craze pole Euroopas ega Eestis esimest korda. Siiani on tal siinsetest inimestest head mälestused.

Time Magazine on DJ Craze'i nimetanud maailma parimaks ning sellele viitavad esikoha tiitlid erinevatelt võistlustelt. Turntableismi skeene on Craze'i arvates siiani üsna tugev ja kohati panevad uued tegijad vanemaid plaadikeerutajaid lausa imestama.

DJ Craze on olnud Kanye Westi tuuril ametlik plaadikeerutaja. Tema arvates on Westi näol tegemist väga laheda ja tööka inimesena. Kui Kanye West tõesti kandideerib USA presidendiks, annaks Craze talle kindlasti oma hääle.

Kus on Craze'il olnud parim etteaste, seda mees täpselt öelda ei oska. Tema arvates on inimesed igal tema kontserdil väga hästi meelestatud.

DJ Craze astub Von Krahlis üles juba täna õhtul Red Bull Music Academy peol. Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles