Galerii ja video! Kaunis ja trendikas maherõivas LA`V Eco Fashion nüüd Eestist saadaval!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kauni mahemoe eestvedaja LA’V Eco Fashion üllatas taas rõõmsa ja targa üritusega. 5.novembril avas LA'V Eco Fashion oma sügiskollektsiooni poe Mahemarketis kauni naiseliku üritusega.

Foto: Erlend Štaub

Õhtu juhatas sisse tunnustatud õpetaja Katrin Silman, kes jagas oma teadmisi teemal "Naiseks olemise kunst".

Kaunil üritusel oli võimalik end ehtida LA'V Eco Fashion naiselike maherõivastega ning kunstnik Sigrid Papagoi eriliste väeehetega. Külaliste jaoks oli kohal ka meigikunstnik Janne Jüsmä. Kõike seda ilu jäädvustas Elu24 fotograaf Erlend Štaub oma tuntud headuses.

Foto: Erlend Štaub

„Paljud uurivad, et miks peaks inimene tervislikku rõivast kandma. Kui aga naised kuulevad minu loengutel, et nailonrinnahoidja suurendab vähiriski kuus korda või sünteetiline meestepesu seab ohtu nende peresuurendamisplaanid, vahetavad Eesti naised oma tarkuses koheselt pesu tervislikuma valiku vastu," räägib rõivabrändi maaletooja Kristi Hõrrak.

"Noored emad, saades teada, et öösel sünteetilises ööpesus magav laps korjab enda kehasse suure osa rõivas sisalduva keemia, vaatavad samuti uute valikute järele. Spordiinimesi motiveerib asjaolu, et kui kanda mahematerjalist spordirõivast, paranevad spordtulemused märgatavalt, kuna keha ei pea enam võitlema sünteetiliset spordirõivast erituva keemiaga ning väheneb ka oluliselt lihasväsimus."

"Eesti inimene on väga tark ja saades teadlikuks, et me ise saame valida, kas olla terve või mitte, teevad ruttu muutused. Mul on ka äärmiselt hea meel selle üle, et oma naiseliku ja stiilse rõivavalikuga oleme muutmas ka Eesti naiste arusaama, et öko ei pea olema kottpluus, vaid naine saab olla üheaegselt tervislik ja kaunis."

LA'V Eco Fashion Mahemarketi poe avapidu toimus Mustamäe tee Mahemarketis, 5. novembril. Külalisi seadis fotovalmis meigikunstnik Janne Jüsma Glo Minerals naturaakosmeetikaga ning külalisi kostitas Mahemarketi maitsev ja tervislik köök. 

Vaata pilte ja videot üritusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles