«Saladused»: oled noor naine või ei ole? Lisaks kinnisvaralõks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: SCANPIX

Tänane esimene lugu rääkis pikalt Austraalias viibinud kahekümnendate teises pooles noorest naisest, keda morjendas kodumaale naastes seniste sõbrannade perekesksusele fokusseerinud ja pidutsemisnärb meelelaad.

 

Peategelane üritas küll seksikat tüdrukuteõhtut korraldada - «Ärge ainult strippar Marcot saatke,» ütles ta üritust organiseerides telefoni -, kuid ei õnnestunud tal see ettevõtmine sugugi.

Saate autor Tuuli Roosma ütles oma jutulõigus, et ealistest iseärasustest tekkivate prioriteetide muutustega arvestamine on elus oluline.

Teine lugu rääkis noorest mehest, kes oli sattunud oma naise ja lapsega elama oma ema juurde, kelle kummalised arusaamad – näiteks et iga põrandanurka tuleb pesta ise mopiga -, osutusid pikapeale olmeelu korraldamsiel vägagi stressisünnitavateks.

Kaasamõtlemismeelitus selles süžees seisnes selles, et kuna mehe ema kirjutas eluaseme poja nimele, kindlustades nii endale sisuka seenioripõlve, tasus pojal ju loogiselt võttes tasuta saadud pinda eelistada näiteks pangalaenuga hangitavale elamispinnale. Kuid arvestades tegelikke asjaolusid, lasi mees ja poeg oma perekonanga hoolitseva ema juurest siiski jalga.

Tuuli sedastas, et lämmatava embuse ja sooja kallistuse vahel on küll õhuke piir, kuid seda tähtsam on osata see ära tunda.

Nagu ikka, oli saate pildikeel viis pluss. Hea lugeja, kuidas Sulle seekordne saade meeldis? Avalda arvamust!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles