Võsa-Pets aitas vanu naisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsareporter, Peeter Võsa
Võsareporter, Peeter Võsa Foto: Kanal 2

Teleajakirjanduse mudamaadlustšempion Peeter Võsa lahendas täna mööblifirmast halba teenindust saanud vanaproua juhtumi, tabas kunstitõe ja seisis mureliku garaažiomaniku eest.

 

Mööblikontstruktorfirmas kohtus Võsa südika teenindajaga, kes vaatamata eesti keele kõnelemisele võõrkeelena ei lasnud end kõigutada, seletades südikalt, et mööbli peaks tegelikult klient ise kokku panema. «Sa ei taha ju vorsti ostes, et müüja sulle võileiva valmis teeks,» illustreeris teenindaja oma klienditeenindusfilosoofiat.

«Jumal, see on ju nagu valatud!» kiitis Peeter kordasaanud vanaproua köögis järelvaatlust tehes. «Jah, seekord olid poisid asjatundlikud,» surus tänulik memmeke tänutäheks Võsa kätt.

Enne järgmist keerukamat probleemilahendust lõbutses Võsa möödakäijaid kunstinäitusele kutsudes. Üks proua oligi tuuriga nõus.

«Käige ringi, tulge kodust välja ja ärge tegelege nelja seina vahel iseendaga,» resümeeris Võsa lõigu kunstinäituselt.

Ja siis kusagil Tartu kandis ostis üks ärimees maatüki, kus oli ühe vanaproua garaaž, millest nüüd osa asju kaduma läinud oli. Võsa siis läks ja püüdis asja klaarida, aga selget punktivõitu ta selles loos siiski ei saavutanud.

Muidu tore saade nagu ikka, nõrgaks küljeks oli see, et kõik murelised olid samast ea- ja soogrupist – pensioniealised naised. See-tõttu oli televaataja võimalus nähtavat oma eluga võrrelda kasinavõitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles