Põhja-Tallinn esitleb sel laupäeval Rock Cafes uut plaati

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinn
Põhja-Tallinn Foto: promo

Menukas rap’n’rolli kamp Põhja-Tallinn on valmis saanud oma kolmanda stuudioalbumi «Regeneratsioon», mille esmakordne ettemängimine leiab aset sel laupäeval, 7. novembril Tallinna kontsertklubis Rock Cafe. Albumiesitluse soojendab sisse räppar Beebilõust.

«Oma eelmiste plaadiesitluste peod oleme samuti maha pidanud just nimelt Rock Cafes ja tundsime, et selgi korral ei peaks asi teistmoodi olema,» selgitab bändi ninamees Jaanus Saks.

31. oktoobril ilmunud «Regeneratsioon» sisaldab kuraditosinat lugu, mis tähistavad Põhja-Tallinna naasmist oma rap’n’roll juurte juurde. Kõik lood on valminud vahemikus 2014-2015, mil gruppi naasesid algusaegade tuumikus olnud räpparid Chance ja Mini. Külalistena teevad plaadil kaasaUku Suviste ja Jaagup Kreem.

«Usun ja loodan, et iga kuulaja leiab sellelt plaadilt vähemalt selle ühe loo, millega seostuda. Oleme teemadevalikus üritanud püsida mitmekesistena,» lubab Saks aka Wild Disease.

Kontserdi erikülaline, tänavate poeet-buldooser Beebilõust.

Rock Cafe avab uksed Põhja-Tallinna albumi «Regeneratsioon» esitlusele laupäeval, 7. novembril kl 21:00.

Piletid müügil Piletilevis. Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles