Kuula: Ott Lepland avaldas täna uue singli maikuus ilmunud albumilt «Siinpoolne»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Ott Lepland
Laulja Ott Lepland Foto: promo

Laulja Ott Lepland avaldas täna uue singli maikuus ilmunud albumilt «Siinpoolne». Artisti värske lugu kannab nime «Hingesugulane».

Küsimusele, millest räägib tema uusim lugu, vastab Ott: ««Hingesugulane» on laul kellestki, kelle olemasolu sinu elus on täiesti iseenesest mõistetav, ükskõik, kui kaugel te parasjagu teineteisest ka ei ole. Me kõik oleme siin elus alati otsimast midagi - olgu see õnn, rahu, sõprus või midagi kolmandat. Leides siin elus oma hingesugulase, oleme leidnud palju rohkemat, kui kõik muu siin elus kunagi olla ehk saaks.»

Oma värskeimat singlit esitleb laulja Ott Lepland juba täna õhtul kõikidele soovijatele avatud esitluskontserdil baar-restoranis Chicago, kus Ott ning teda saatev kitarrist Kristjan Kaasik kannavad ette nii uue singli albumilt «Siinpoolne» kui ka loomingut Oti varasemast repertuaarist. 

Erikülalisena astub laval üles ka Gertu Pabbo, kellega koos asub Ott detsembrikuus ka kirikukontsertide ringreisile. 

Kontserdi algus kell 21.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles