Sel reedel avab uksed uhiuus ööklubi Club Butterfly

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani arhitektuuri tutvustav näitus Architecture With People Butterfly lounge'is
Taani arhitektuuri tutvustav näitus Architecture With People Butterfly lounge'is Foto: Butterfly Lounge

Sel reedel avab Tallinna südalinnas uksed uhiuus ööklubi Club Butterfly! Club Butterfly asub aadressil Estonia puiestee 1, Meloni kaubamaja ruumides. 

Modernses stiilis klubi mahutab üle 700 külalise ning pakub lisaks kvaliteetsele Tannoy helisüsteemile ja tantsusaali ümbritsevale originaalsele led-lahendusele ka avarat lounge’i ala ning kogu öö avatud sushibaari. Lounge’is ning sushibaaris on muusika valjudus reguleeritud vastavalt sellele, et seal oleks kogu öö mugav suhelda ning hommikud, mil hääl on eelmisel ööl klubis suhtlemisest kähedaks kulunud, oleksid Tallinna ööelus ajalugu! 

Avanädalavahetusel valivad tantsumuusikat säravaimad tähed kodumaises ööelus DJ Liisi Voolaid, DJ Defkut ja DJ Kert Klaus ning külalisi tervitavad ka mitmed teised meelelahutajad. Uksed avatakse nii reedel kui laupäeval kell 00:00. Club Butterfly ootab külalisi alates 21. eluaastast.

Avanädalavahetusel on sissepääs kõigile tasuta! Sissepääsu eelduseks on viisakas riietus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles