Uus meelelahutuslik telekanal alustas PBK saadete edastamist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Kozyrenko, BMA Estonia & Kanal 1+
Irina Kozyrenko, BMA Estonia & Kanal 1+ Foto: Kanal 1+

Uus telekanal Kanal 1+ alustas saadete edastamist. Tegemist on eestikeelsele auditooriumile suunatud meelelahutusliku koguperekanaliga. Kanal 1+ on nähtav kõigi Eesti suuremate kaabel-levi võrkude põhipakettides. Kõik eetrisse minevad saated saavad eestikeelse tõlke. Kanali keel on eesti keel.

Uue telekanali programmi põhiosa moodustavad filmid, seriaalid, telemängud, erinevad meelelahutussaated, reality-showd, elustiilisaated, lasteprogrammid ja nii edasi.

Programm koosneb Venemaa, Ukraina, Lääne-Euroopa ja USA programmitootjate toodangust.

Foto: Kanal 1+

«Meist ida pool valmistatakse juba aastaid väga kvaliteetset teletoodangut, eriti just meelelahutusse puutuva osas,» sõnas Suurbritannia tele-ettevõte Baltic Media Alliance Ltd. direktor Margus Merima. «Oma uue telekanali vahendusel tahame ka eesti vaatajale seda rikkalikku programmi koju kätte tuua,» lisas Merima. 

Merima sõnul on saatevõrk ehk kava tänaseks paigas. «Esialgu on saadete põhiosa pärit PBK kanali programmist, edaspidi saadete valik kindlasti laieneb,» täiendas Merima.

Alanud nädala programmist võib leida sellised meelelahutussaated nagu «Imede põld», «Izmailovo park» ja «Humoriana», muusikafestival «KVN-i hääled», muusika-show «Rahvuslik pärand» ja muud.

Kanal 1+ programmis astuvad meelelahutussaadete juhtidena üles tuntud vene  teletähed Ivan Urgant, Andrei Malahov, Julia Menšova, Dmitri Krõlov ja teised. 

Alanud nädala kavas on seriaalid nagu «Mängur», «Naine hädas», mängufilmid «Vene jahi eripära talvel», «Mu õrn ja hell metsloom», «Prantslane», «Talveõhtu Gagras». 

Foto: Kanal 1+

«Ajaliselt näidatakse tööpäeva lõpul 3-4 erinevat jutusaadet, siis järgneb seriaal või mängufilm,» ütles BMA Estonia OÜ direktor Irina Kozõrenko. «Nädalalõppudel näitame kõige populaarsemaid seriaale ja saatesarju –  paroodiashow «Täpipealt» vene versiooni, mille analoogiks on «Su nägu kõlab tuttavalt», intellektuaalset mälumängu «Kes?Kus?Millal?», legendaarset huumorikontserti KVN, muusika-show’d «Rahvuslik pärand» ja palju muud huvitavat,» lisas Kozõrenko.

Lähiajal on kavasse oodata ka ülipopulaarse «Nuuskija» seriaali 2. hooaega, kus peaosas mängib Tallinnast pärit näitleja Kirill Käro.  

Kanal 1+ nädalakava (alates 2. nov.) siin.

«Uute meediakanalite avamine Baltimaades on osa BMA pidevast pikaajalisest strateegiast,» sõnas Margus Merima. «Olles tõenäoliselt üks suurima kogemusega meedia-ettevõte Baltimaade turul, jätkame erinevate meediaprojektide arendamist nii selles regioonis kui ka kaugemal,» lisas Merima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles