Video: blogimaastikul on uus kuulus ja kuum tegija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Padjaklubi» Laura on otsustanud hakata maailma parimaks blogipidajaks. Laura ja Miša
«Padjaklubi» Laura on otsustanud hakata maailma parimaks blogipidajaks. Laura ja Miša Foto: TV3

«Padjaklubi» Laura on otsustanud hakata maailma parimaks blogipidajaks, sest ta ei leia tööd. Laura loodab, et kui ta teeb ilu-elu teemalise blogi, siis hakkavad kõik kosmeetikafirmad ja eluks vajaminevate asjade tootjafirmad jagama Laurale hästi palju tasuta nänni, millega tüdrukud siis ära elaksid ja ei peaks kunagi ise enam asju ostma. 

Laura kõige suurem unistus on saada Eesti parimaks blogijaks ning ta loodab seda rohkete fännide jagamiste, laikimiste ja häshtäägimiste tagajärjel jõuab informatsioon õigete inimesteni – kas siis õige kosmeetikafirmani, kust saab palju lahedaid asju, või hoopis õige meheni, kes avastab tema talendi ja tahab Lauraga elu lõpuni õnnelikult koos olla! Laura teeb koos sõbrannadega oma blogipostitustes palju lõbusaid challengeid, räägib palju ilu- ja stiilinippidest, meestest, sõbrannadest, elust ja muudest põnevatest asjadest.

Foto: TV3

Laura blogi 1. postituses tuleb Laurale appi Miša ning tüdrukud teevad koos põneva ülemaailma kuulsa sosistamis-challenge’i, mis on jube naljakas! Samuti räägivad nad Kristina rasedusest ning muudest nende elus toimuvatest teemadest.

Tutvu blogiga SIIN.

«Padjaklubi» TV3s täna kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles