Esmakordne kontsert klubis Teater - lavale astub Ott Lepland & The Band

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kings`i matši väisanud kirev seltskond.
Kohal oli kickboxingu suur fänn Ott Lepland
King of Kings`i matši väisanud kirev seltskond. Kohal oli kickboxingu suur fänn Ott Lepland Foto: Erlend Štaub

Sel reedel, 6. novembril astub klubilavale Eesti üks parimaid meeslauljaid Ott Lepland & the band! Koostöös Bacardiga toob Tallinna suurim öine live-kontsertide sari Teater Live Concertklubisse Teater Ott Leplandi, kes koos bändiga sel ööl enda parimaid hitte esitavad ja klubikülastajatele võimsa elamuse pakuvad.

Sel reedel ootab Klubi Teater kõiki Ott Leplandi ning hea muusika austajaid endale külla, sest esimest korda astub Teatri lavalaudadele oma fantastilise live-show’ga Ott Lepland ja tema bänd. Teater Live Concert üritustesari, mis igal korral kostitab täismaja ning toob Eesti parimad ja säravaimad lauljad klubilavale, avab sel korral uksed Ott Leplandi öisele kontserdile. «Kuula», «Süte peal sulanud jää» ja «Imede öö» on vaid osake tervelt 3 stuudioalbumit ilmutanud Eesti ühe nõutuima meesartisti loomingust, kelle tuntuimad hitid jõuavad esitusele juba sel reedel.

Tahad reedesest TEATER LIVE CONCERT - OTT LEPLAND peost osa saada tõelise VIP-ina? Loosime selleks peoks välja fänni-paketi 5'le! VIP-sissepääs 5'le, mugav laud ning pudel kihisevat, et tõeliselt luksuslikult enda lemmikartisti live-kontserti nautida. Saada enda lemmik Ott Leplandi laulu nimi ning põhjendus aadressile mareli@klubiteater.ee ja see kõik võib olla Sinu. Õnnelik võitja loositakse välja 6.11 kell 17.00 ning võitjaga võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles