Saientoloogide hulgast lahkunud Leah Remini tunneb Katie Holmesile kaasa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja ja endine saientoloog Leah Remini süüdistab Tom Cruise'i teiste saientoloogide füüsilises karistamises.
Näitleja ja endine saientoloog Leah Remini süüdistab Tom Cruise'i teiste saientoloogide füüsilises karistamises. Foto: SCANPIX

Näitlejanna Leah Remini muutus emotsionaalseks, kui ta mõtles Katie Holmesi suhtele saientoloogia kirikuga.

Remini tunnistas, et tal oli väga valus, kui Holmes süüdistas teda oma pulmade rikkumises, kuid nüüd mõistab ta Katie't paremini. Kuuldavasti lõpetas Holmes oma abielu Tom Cruise'iga just seetõttu, et soovis päästa tütre Suri kurikuulsa organisatsiooni käest.

«See muudab mind emotsionaalseks, kuna tol ajal põhjustas see mulle palju valu. Tollal võitlesin temaga nö kirikusiseselt, kuid alles nüüd mõistan, mida ta läbi võis elada. Tollal mõtlesin vaid endale ja oma perekonnale ja sellele, kuidas ise sellega toime tulla. Ma ei mõelnud, et temal võis see palju raskem olla,» ütles Leah saates «Good Morning America». 

«Näha teda ja Surit vabas maailmas, kus ta saab tütrega koos olla ja elu elada - see liigutab mind. Mind liigutab, et ta astus selle julge sammu, et oma tütart kaitsma. Mingis mõttes see ühendab meid,» lisas ta.

Remini, kes kuulus saientoloogide hulka 30 aastat, lahkus kirikust, kuna ta ei soovinud, et tema 11-aastast tütart sunnitaks valima oma vanemate ja usu vahel. Tema sõnul on saientoloogiakirikust lahkumine peaaegu võimatu, kuna kahtlejaid hakatakse ähvardama ja hirmutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles