Pungisaated vahetavad täna ja homme saatejuhte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Leis ja Mart Niineste
Lauri Leis ja Mart Niineste Foto: Arne Holm/ERR

Sel nädalal vahetavad Raadio 2 pungisaate «Punkpolitsei» juhid kohad Generaadio pungisaate «Provintsipunk» juhtidega.

Esmaspäeval algusega kell 21.00 juhivad Lauri Leis ja Mart Niineste saadet Generaadios, teisipäeval algusega kell 23.00 Raik Sõster ja Mart Gaškov aga Raadio 2-s.

«Sel sügisel sai viis aastat, kui Niineste ja Leis hakkasid mahehäälselt Raadio 2-s uudiseid pungimaalimast kajastama. Samas möödus ka aasta kui Generaadios läks eetrisse esimene «Provintsi Punk». Võib ju öelda, et punk on punk, mis vahet seal on,» ütleb «Provintsipungi» saatejuht Raik.

««Punkpolitsei» kõlab nagu punk, mis peaks meeldima igale lapsevanemale. «Provintsipunk» ei sobi aga isegi kõigile punkaritele, sest milline saade veel küsiks Tõnu Trubetskylt, kuna Vennaskond pillid kotti paneb,» lisab ta. 

«Punkpolitsei» saatejuht Mart Niineste täpsustab: «Seda küsimust pole mõtet Trubetskylt küsida, me ju teame vastust ette – bändi pärib tema vanem poeg. Kuid «Provintsipunki» tasub nii või teisiti kuulata, mitte ainult käesoleva ühisettevõtmise raames. Meil on siin väikeses riigis kaks pungisaadet, mõistkem seda seisu hinnata».

Selle nädala esmaspäeval ja teisipäeval on võimalus kogeda, mis saab siis kui «Provintsipunk» kõlab nagu «Punkpolitsei» ja vastupidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles