Võida piletid! Tantsuparadiisil esineb sellel reedel vene RnB kuninganna Bianka Moskvast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene RnB lauljatar Bianka Moskvast
Vene RnB lauljatar Bianka Moskvast Foto: promo

Reedel 6. novembril Smirnoff esitleb ja Music Factory kutsub ööklubisse Hollywoodi linna populaarsemale üritustele TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай), kus toimub selle sügise üks tähtsündmusi – uuesti Eestis vene R’n’B kuninganna BIANKA (Moskva) oma uue kontsertprogrammiga «SEXY FRAU»! Elu24 loosib kaks VIP-piletit kahele!

Live-esitus, taustalauljad ja show-tantsijad – kõik see on kokku kontsert, mis paneb lausa igaühe südame kiiremini põksuma.

Esitusele tulevad sellised kuumad hitid nagu «Muzõka», «A cho cho», «Nogami rukami», «Pesnja pro ljubov», «Pro leto», «Belõi pljaž» ja uus superhitt «SEXY FRAU».

Foto: promo

Bianka live-esitus on täis seksuaalsust ja ilu, laval tõmbab kuulajaid kaasa uskumatu energia, tugev vokaal, koreograafia kõrgtase ja loomulikult sütitav muusika!

Erilist sära lisavad veel ööle imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Sonic.

Valitakse õhtu kõige stiilseim paradiisineiu!

Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Vaata lisaks kodulehel.

Foto: Maksim Toome

VIP-laudade broneerimine: +372 50 24262, eriti nõudlikel klientidel on võimalik tellida endale personaalne lauateenindaja ja turvamees.

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 25 eurot, naistele südaööni 15 eurot, VIP-pilet 50 eurot.

Piletid soodsamalt eelmüügis kõikides Piletilevi müügipunktides!

Elu24 loosib kaks VIP-piletit kahele! Soovid kaaslasega tasuta peole? Saada kiri märksõnaga TANTSUPARADIIS aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just Sina peaksid tasuta peole saama!

Vaata videotervitust ja jaga uudist Facebookis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles