Playboy kaanestaar on värvikas loomeinimene Kadri Bussov

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy kaanestaariks on värvikas loomeinimene Kadri Bussov
Playboy kaanestaariks on värvikas loomeinimene Kadri Bussov Foto: Playboy Eesti

Värske sügisehõnguline PLAYBOY kostitab oma lugejaid novembrikuiselt aktuaalsete teemadega. Kaanestaariks on värvikas loomeinimene Kadri Bussov.

Playboy persoonirubriigis särab kaunis poliitik Keit Pentus, isadepäeva puhul toob PLAYBOY oma lugejateni humoorika loo PLAYBOY isa Hugh Hefneri poegadega.

Taaskord võtab vaatenurga rubriigis sõna ka menukirjanik Kaur Kender, reisiloo rubriik viib meid mitme näoga Hiinasse, moefookus on suunatud lipsude pärusmaale.

Hämarate õhtute meelevalda kuulub ka playmate seeria- ingellikult habras Lea keset Zombidemaailma. Rabavalt kaunid naised, põnevad intervjuud ja sisukad nõuanderubriigid tõelisele mehele.



Kadri Bussov on laiale avalikkusele tuttav kui Eesti MTV esimene ja viimane nais-VJ. Tema omapärane välimus ja elektriline olek saadab teda jätkuvalt.

Kadri on võtnud käsile fotograafiaõpingud Kunstiakadeemias, ta korraldab Eesti suurimat moeüritust ERKI moešõud, ta aitab uuel teleseriaalil Unistuste agentuur olla veelgi unistuslikum. Peale kõige selle jõuab ta veel ka Playboyle poseerida. Kadri on kameeleon!

Kuidas Sulle meeldib Playboy uus kaas?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles