Uhke pätt! Lenna Kuurmaa tõestas end räpparina ja võitis saate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Lenna Kuurmaa
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Lenna Kuurmaa Foto: Viktor Burkivski

Lenna Kuurmaa parodeeris «Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates Kaarel Koset (Must Q) ja esitas lugu «Karm on liin».

Kristel Aaslaid: Lenna! Millal siis räpialbumit oodata on? Väga kiiresti rääkisid ja võtsid minult ka sõnad ära. Väga cool! Ma ei oleks arvanud, et sa nii ägedat räpparid suudad kehastada. Mul paratamatult tuleb eelmisest hooajast meelde, kuidas ma ise räppisin ja siis pärast see näokate... Ja mina ei suutnud nii silmale meeldiv mees olla kui sina, nii et ma paneks juba selle eest lisapunkte sulle. Tants oli natuke liiga hea. Minu arust nad olid seal natuke kohmakamad.

Andrus Vaarik: Minu meelest oli see parim, mis sa meil teinud oled! Ma ei ole üldse sellise muusika austaja, aga ma jälgisin sind ammulisui. See on sulle väga tundmatu maa, aga võibolla see distants mõjuski sulle. Ma uskusin iga hetkega, et sa oled Kaarel Kose. 

Olav Osolin: Sellest Barbie-värgist on asi läinud teise poolde ja see oli ilmatuma kihvt - ma ei oleks elu sees arvanud, et sa sellise asjaga hakkama saad. See oli ikka midagi täiesti teisest maailmas. Mind ei härinud, et sa olid liiga hea, mulle just meeldis, et sa teistega kokku tantsisid. See oli väga usutav number.

Lenna võitis saate ja annetas 1000 eurot fondile Minu Unistuste Päev.

Vaata Lenna etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles