Video: Mikk Mäe areneb näosaates silmnähtavalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Mikk Mäe
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Mikk Mäe Foto: Viktor Burkivski

Mikk Mäe parodeeris «Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates Allan Roosilehte ja esitas lugu «Turvamees».

Olav Osolin: Kui meil oleks kauplustes nii kenad turvamehed, oleks küll tore. Selle laulu puhul on mind alati võlunud tekst. Kui Allan Roosileht kunagi selle ühes Pärnu hotellis kirjutas 1994. aastal, oli ta diplomeeritud eesti keele õpetaja. Selles mõttes on näha, et see tekst on kirjutatud keelespetsialisti poolt ja see annab väga väljendusrikkalt edasi neid aegu. Mulle torkas see silma, et oled kahe nädalaga kõvasti arenenud. Kui sul trololo-mehe puhul alumised noodid ei tulnud, siis sedapuhku tulid ka alumised.

Tanja Mihhailova: Mulle väga meeldis, et need madalad noodid olid tõesti madalad ja sa suutsid need välja laulda. Üldse tore, et sellised karakterid loositakse välja. Mina näiteks ei teadnud, et Allan Roosileht laulis üldse. 

Andrus Vaarik: Mul on hea meel, et sa oled siin saates. Sa oled meil pesamuna, sul praktiliselt puudub aktiivne lavakogemus. Sa saad nüüd kõik võimalikud muusikastiilid läbi testida ja nendele sa rajad oma järelejäänud elu. Mulle meeldib, et sa arened silmnähtavalt. Sa muutud enesekindlamaks, sa hakkad end valitsema, sa õpid oma instrumenti - nii oma aju, häält, füüsist - järjest paremini tundma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles