Video: Sepo Seeman kaotas poole laulu pealt paruka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Sepo Seeman
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Sepo Seeman Foto: Viktor Burkivski

Sepo Seeman parodeeris «Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates Vello Orumetsa ja esitas lugu «Rannapiiga».

Olav Osolin: Väga ilus number! Ometigi üks number, kus ka parukal on roll selles saates. Mulle meeldis, et lõpuks kukkus see parukas maha. Vellol oli ka see parukas ja ta kandis seda, aga kõik imestasid, et miks ta küll selle parukaga käib, sest ilma parukata oli ta ju, nagu me teame, et ilma juusteta inimene on väärikam ja seksikam. Vello oli ju tore artist, et ta sellest aru sai lõpuks ja viskaski oma paruka nurka. Sina olid ka väga ilus juustega ja veel ilusam ilma juusteta.

Tanja Mihhailova: Mulle väga meeldis! See toimis väga hästi, see vanakool, hääleliselt väga hästi. Tämber meeldis ja see vibra. Eks see parukas oli selline mõnus kirsikas, aga ma ei tea, kas ta nii rolli mängis.

Kristel Aaslaid: See skalbipaljastus oli väga hea saate algus.

Andrus Vaarik: Ma olen kindel, et Vello ei ole su peale sugugi pahane, sest see oli armastusega tehtud ja lugupidamisega. Muidugi - kui sa oleks natuke rohkem Vello moodi olnud, natuke enesekindlam ja natuke täpsem... Ta oli vana haltuurahai ja ega tal need sõnad sassi ei läinud. Ma ütlen teistele võistlejatele ka - ükskõik, kui opakalt see artist tänapäevas mõjub, peate teda väga täpselt järele tegema. Siis võib laval igasugu sitta teha.

Vaata Sepo etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles