Ärapanija uus tehnoloogiline liides on hUipLääd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija 7. novembril
Ärapanija 7. novembril Foto: Kanal 2

Mart Juure ja Peeter Oja ajakirjandusliku skalpelli alt paiskus taas välja ühiskonna mädapaisete sogane eritis. Käsitlemist leidsid järgmised nähtused: sularahasabin Tallinnas, Strandbergi imekangas, mitte vähem imeline Korea pastor ja muudki. Aga kõigest järjekorras.


Samal ajal, kui meie pealinna saabus lõviosa vajalikust eurosularahast, rööviti Lasnamäel SEB pangakontorit. «Pangahoidlad pole kummist, eks ole,» nentis Juur. «See on kena ühiskondlik algatus, kus teotahteline kodanik paneb õla alla riigi ettevõtmisele ja aitab uute rahade jaoks ruumi teha.» Oja täiendas: «Lasnamäel ongi aktiivsed inimesed. Ei saa pahaks panna, et üks inimene ei jõudnud rohkem ära viia kui 20 000 krooni.» Lühidalt, kõik peaksid liituma üldrahvaliku üritusega «Viime ära».

Kaitseministeerium põeb Marek Strandbergile elektromagnetkiirgust neelava imekanga väljatöötamiseks antud 5,3 miljoni krooni pärast. «Ärapanija» stuudios kaeti imelise kangaga Peeter Oja ja temani ei jõudnud mitte midagi. Väino Koorbergi suureks rõõmuks ei suutnud avaldada oma arvamust isegi Sami Lotila ja Õhtulehe teemal.

Krimiuudis bulgaarlase-rumeenlase-sloveenlase näoga binoklimüügipättide kohta. Ärapanijad leidsid, et sellesse sündmusesse on segatud enamik Balkani rahvaid, kui albaanlase-serblased välja arvata. Oja skitseeris selle peale tüüpilise Balkani päti koondportree ehk «sõbraliku sarži», nagu Juur seda nimetas. Nüüd teavad kodanikud ette vaadata, kelle käest nad edaspidi binokleid ostavad.

Priit Hõbemägi käis juba teist nädalat järjest ETV saates «Ringvaade» oma iPadiga eputamas ja elektroonilist Eesti Ekspressi reklaamimas. Ise nimetas ta seda revolutsiooniks. Kuna «Ärapanija» peab end revolutsiooniliseks telesaateks, demonstreerisid nad oma uut tehnoloogilist liidest hUipLääd. Seda on puutetundlik, purunemis- ja pritsmekindel.  «Nõudke hUipLäädi kõikidest kodutarvete kauplustest!»

Imenälgija Heimar Lenk vaevles kuu aega 1000-kroonisel pajukil. See pälvis suurt tähelepanu rahvusvahelises pressis. Äranaijatel on mõningat siseinformatsiooni Lengi järgmiste surmapõlgavate eksperimentide kohta: juba järgmisel kevadel kavatseb too olla kuu aega pesemata.

Keskajakirjandusväljaanne Kesknädal tähistas Marie Antoinette’i 255. sünniaastapäeva rubriigis «Nädala juubilar». Sel puhul lasti stuudios lahti üks Venemaalt pärit vahuvein ja lubati sedasama teha ka Jeesus Kristuse peatselt saabuval 2010. sünniaastapäeval.

Kaubandusrubriik «Uusi tooteid» tutvustas Maximas müügil olevat kärbsepeenist (69.00). Jyskis on müügil ka Elu24 majandusrubriigist tutvustatud eesnahaga kaetud diivan (2999.00). Seevastu Statoilis küsiti bensiini eest 99.9 krooni.

Korea imepastori etendusel käinud Rustam rääkis, et kui ta ühe lesknaise juures elas, lõppes tollel gaas otsa. Ja Rustam oli täiesti nõutu: mida teha, kuidas lesknaist aidata!? Siis läks Rustam gaasiballooni juurde ja ütles talle Vägede Jehoova nimel õiglases vihas: «Kuule, sina gaasiballoon! Teeni seda naisterahvast seni, kuni sind ära vahetatakse!» Ja siiamaani see balloon töötab ja gaasi eest pole lesknaisel enam ühtegi senti vaja maksta. Oja kinnitas, et see on täiesti võimalik, tema elurajoonis tuli terve küla rahvas kokku gaasiballooni paluma ja see aitas.

Lühikese intervjuus paljastas Juhan Aare kuulsa kalafilmi peaosaline Gunnar Põhjakoristaja probleeme, miks ministeerium linateost ikka veel rahvale ei luba näidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles