Retrokuninganna Nancy üle 10 aasta taas ööklubi laval!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nancy
Nancy Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 31.10  toob klubi Teater rahva tungival soovil enda lavale RETRO ÖÖ peoks tagasi ei kellegi muu, kui tõelise retrokuninganna NANCY! Nancy astub klubi Teater lavale Live-kontserdiga oma aegumatute hittidega!

Foto: Erakogu

NANCY, kes on rahvast hullutanud juba 90ndate algusest saadik, on endiselt särav artist ja näeb välja parem kui kunagi varem.  Nancy, kellel on esinemisi palju, astub sel laupäeval üles üle 10 aasta taas ööklubi laval, tuues tagasi parimad disko-ööd 90ndatest, kus tantsuplatsil ja laval saab näha eriliselt värvikaid tantsuliigutusi ning lõbutseda parima muusika taustal.  Tema kuulsaimad laulud «Hellalt Hoia Mind», «Keegi Teine» ja paljud teised tulevad kindlasti esitusele ka sel korral klubi Teater laval! 

Kui ootad ööd, mil kuumus on linnas ja mis sind kaasa haaraks, siis klubi Teater  on just koht kuhu sammud seada! Tule ja roki lõbusal RETRO ÖÖ'l koos NANCY'ga klubis Teater! 

Rohkem infot  unustamatust Live kontsertist koos NANCY'ga leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles