Pildid: Le Grande Spektaakel tõi HOUDINI illusioonishow DEJA VU lavale!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23. oktoobril olid kõik kutsutud Lounge Deja Vu teatrisaali, kui taaskord leidis aset koostöös Hõbe Vodka'ga toimuv Le GrandeSpektaakel  ehk  Suur  Vaatemäng. 

Foto: Louge Deja Vu

Pidudesari, mis toob iga kord enneolematu lava-show, koos akrobaatide, tantsijate, diivade, lauljate ja palju muuga Lounge Deja Vu’sse, üllatas sel korral tõeliselt maagilise teemaga! 

Foto: Louge Deja Vu

Le Grande Spektaakel HOUDINI tõi kohale uskumatute illusioonidega lavashow, mille sarnast võis meelelahutusmekas Deja Vu's näha esimest korda!

Kõikvõimas Houdini isiklikult ning kõige veetlevamad assistendid lõid Deja Vu'sse seletamatud illusioonid ja maagilise atmosfääri! 

Foto: Louge Deja Vu

Seekordne Le Grande Spektaakel viis enda külastajad maagia lummusesse, kus leidis aset õhtu, täis uskumatuna näivad lavanumbreid, nautimust ja üllatusi.

Kõige veetlevamad assistendid ja maagiline Houdini olid selleks õhtuks ette valmistanud illusiooniprogrammi, mis pani kõik teised showd enda kõrval kahvatuma.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles