Benedict Cumberbatch saatis poliitikud põrgusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch Foto: SCANPIX

Sarjast «Sherlock» ja etendusest «Hamlet» tuntud Briti näitleja Benedict Cumberbatch šokeeris teda kuulanud täiskasvanuid ja lapsi roppusega.

Cumberbatch on kutsunud pärast «Hamleti» etendusi Londoni Barbicani teatris pealtvaatajaid üles aitama rahaliste annetuste abil Süüria põgenikke, edastab The Telegraph.

Sel nädalal ütles staar üleskutses, et Briti poliitikud ei ole teinud praeguse humanitaarkriisi lahendamiseks piisavalt ning lisas: «F..k the politicians» (Põrgusse poliitikud).

«Ta oli väga tundeküllane. Näitleja alustas üleskutset Somaalia poeedi Warsan Shire´i luuletusega «Kodu». Siis rääkis sõbrast, kes hiljuti külasta Kreeka Lesbose saart, kuhu on saabunud tuhandeid põgenikke. Ainuüksi seal on juba 5000 migranti. Briti valitsus võtab järgneva viie aasta jooksul riiki umbes 20 000 põgenikku. Siis nimetas ta poliitikuid F-sõnaga. See ei ole see, mida pärast «Hamletit» kuulda tahad, kuid oli neid, kes talle selle peale plaksutasid,» teatas üks nördinud teatrikülastaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles