Sel laupäeval Tallinnas toimuv maailmatasemel tantsuvõistlus algab täna show-üritusega klubis Privé

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jene Walker
Jene Walker Foto: promo

Free Flow tantsu- ja laulustuudio viib sel laupäeval läbi Dance-Until-U-Drop Battle nimelise tantsuvõistluse. Üritus toimub Telliskivi loomelinnakus, Sõltumatu Tantsu Lava nimelises saalis. Täna toimub show-üritus koos tantsijate, osalejate, õpetajate ning viimaste loodud kavadega klubis Privé.

«Mulle meeldib selle võistluse puhul kõige rohkem sealne sõbralik atmosfäär. Noored ja vanad, algajad ja proffid - sellel üritusel on midagi kõigi jaoks,» kommenteerib juba 20 aastat tantsumaailmas hinnatud tantsija ning õpetaja Jene Walker.

Üritus algab laupäeval kell 10.00. Võisteldakse viies erinevas tantsustiilis - Break, Hip-Hop, House, Vogue ja Contemporary. Auhinnafondiks 550 eurot ja auhinnad sponsoritelt. Võistlust hindab rahvusvaheline žürii, mis koosneb oma ala parimatest: Alice Aleksandridi (EST), Wissem DieHard (TUN), Jene Walker (USA), Marek Vetik (EST), Rene Köster (EST), Krista Köster (EST), Alexander Makarov (Wave) (EST), Katya Degtyaryova (BLR), Madleen Teetsov-Faulkner (EST), Bboy Kirill (EST) ja Raidas Petrauskas (LT). Pealtvaatajatele maksab pilet 5€ ning on saadaval üritusel kohapeal.

Klubi Privé uksed avatakse täna südaööl ning toimub show-üritus koos tantsijate, osalejate ning õpetajatega. Muusikat valivad DJ Widenksi ja Yas Lo Helsinkist.

Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles