Robin Juhkental: vägivald on faking vale, ükskõik, mis põhjendusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõni aeg tagasi lahvatas skandaal, kui Elu24 avaldas video sellest, kuidas Suur Papa live'i ajal kontserdikülastajat ründas. Suu on puhtaks rääkinud skandaalne räppar ise, kui ka noormees, kes teda provotseeris. Teiste seas avaldas asjast arvamust ka muusik Robin Juhkental, kelle silmis on igasugune vägivald vale.

«Kui ma oleks igale jorsile kallale läinud, kel midagi öelda on olnud, siis oleks keegi juba surnud (võib-olla mina ise),» kirjutas Robin Juhkental oma Facebooki lehel, jagades Elu24 artiklit Suurest Papast.

«Vägivald on faking vale, ükskõik, mis põhjendusel, neväär ei löö esimesena, tõttöelda pole kaua aega isegi teisena löönud, õigem on oma krdi ego maha suruda, tonte ignoreerida ja tuimalt ära kõndida või joosta (see viimane nõuab eriti palju julgust ja enesekontrolli), sest sellisest pasast ei võida mitte keegi mitte midagi, lapid lihtsalt enda või kellegi teise hambaid mizki räige summa eest...või halvemal juhul lähed kinnimajja. Provokaatorid, hecklerid või kesiganes.... olgem neist lihtsalt üle,» teatas muusik.

Robin teab, mida räägib, sest pärast Eurovisioonil käimist järgnes sellele mittevabatahtlik enesekaitsekursus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles